Найсмачніші морквяні котлети

Якщо при словосполученні морквяні котлети у вас падає настрій, тоді ми розвінчаємо міф про те, що котлети з моркви це нудно, прісно і нецікаво. Це блюдо можна перетворити на справжнє свято смаку. Рецепт морквяних котлет з горіхами, який ми хотів би запропонувати, чудово підійде для безглютенового харчування, оскільки у них зовсім не додається борошно або манка, традиційно використовувані при приготуванні морквяних котлет. І, звичайно, впишеться в будь-який інший раціон. Необхідна консистенція фаршу досягається за рахунок меленого мигдалю. Виходять такі овочеві котлети виключно смачними, текстурними і насиченими. До того ж неймовірно корисними завдяки додаванню в фарш лляного насіння. Якщо вам буває складно привчити малечу до регулярного вживання овочів, не сумнівайтеся, такі котлетки їм обов'язково припадуть до смаку. Зрозуміло, ви можете експериментувати з рецептом. Замість підсушеного арахісу в котлети можна додати соняшникове насіння або підсушені гарбузове насіння. Також можна спробувати замість меленого мигдалю додати у фарш змелені в борошно волоські горіхи, які додадуть чудовий аромат. До того ж вони відмінно поєднуються з часником. Також непогано буде грати в рецепті і обсмажений ріпчасту цибулю. Найсмачніші морквяні котлетиІнгредієнти (на 6 котлет): - 600-700 г моркви - 2 яйця - 2 столові ложки насіння льону - 2 столові ложки теплого молока - 200 г підсмаженого арахісу - 2 зубчики часнику - 100 р меленого мигдалю - 1 маленький свіжий гострий перець - сіль і чорний мелений перець за смаком Спосіб приготування: 1. Моркву почистити і натерти на середній терці. Лляне насіння замочити на 10-15 хвилин в теплому молоці, щоб воно разбухло. 2. Змішати натерту моркву, пропущений через прес або натертий на тертці часник і набряклі насіння льону. Додати змелений до консистенції борошна порубаний мигдаль і арахіс (якщо берете сирої, підсушити його кілька хвилин на сухій сковороді до появи характерного аромату). Також відправити у фарш дрібно порізаний гострий перець, попередньо очистивши його від насіння. Вбити яйця, посолити і поперчити фарш за смак і ретельно перемішати до однорідної консистенції. 3. У сковороді добре розігріти достатню кількість рослинної олії на середньому вогні. Флажными руками сформувати котлетки. Вогонь трохи зменшити морквяні котлети і смажити з обох боків до рум'яної скоринки. Дуже смачно буде подати такі котлети з йогуртовим часниковим соусом або сметанним із зеленню.Найсмачніші морквяні котлети

Схожі статті:

  • Смачні ніжні котлети з свинячого фаршу з яблуками і цибулею-пореєм

    Абсолютно дивовижні, ніжні котлети з свинячого фаршу з цибулею пореєм і яблуками, які виключно вдало збагачують смакову гаму і текстуру м'яса. Ось побачите, вони розійдуться в мить ока, і швидше...

  • Смачні дієтичні курячі котлети з овочами і яблуком

    Дивовижно смачні, легкі і соковиті курячі котлети з додаванням у фарш яблука, овочів і імбиру. Всі компоненти створюють виняткову смакову гаму і ніжну текстуру. Інгредієнти: - 2 курячі грудки (бл...

  • Смачні курячі котлети з цукіні і йогуртом

    Додати у фарш йогурту додає м'ясу особливу ніжність та соковитість. Кабачок чудово доповнює смак м'яса котлети м'якими і буквально таящими у роті. Інгредієнти: - 800 гр курячого фаршу - 2 яйця -...

  • Смачні рибні котлети з минтая

    Виключно вдалий рецепт рибних котлет з минтая. Вони виходять ніжними, насиченими і смачними. Минтай є нежирної рибою і чудово підходить в якості дієтичного продукту. Використовувати можна як свіж...

  • Ніжні і смачні котлети з крабових паличок

    Інгредієнти: - 3 невеликих або 2 великих яйця - 1 зубчик часнику - 150 гр твердого сиру на ваш смак - 1 упаковка (200-250 гр) крабових паличок Спосіб приготування: 1. Розібрати на волокна і дрібн...